Blog

Welk type energieconsument ben jij?

De energiemarkt is complex en ondoorzichtig. Je wordt vrijwel dagelijks geconfronteerd met honderden tarieven van tientallen leveranciers. Gas en elektriciteit, piek en dal, vast of variabel … Een ondoordringbaar kluwen. Maar hoe maak je in die chaos de beste keuze? Wij vertellen je niet alleen hoe, maar vertellen je ook waarom die aanpak bij je past. 2019 was een recordjaar: de VREG stelde vast dat 20,5% van de gezinnen van elektriciteitsleverancier en 22,6% van gasleverancier veranderde. Wat is hier de zeer verrassende conclusie? Bijna 80% van de gezinnen verandert niet van leverancier alhoewel we allemaal weten dat dit een forse besparing kan opleveren. Vandaar het advies: ken jezelf. Tot welke consumentengroep behoor je en hoe ga je daarmee om?

Wat als je 100 minuten extra in de zetel kon liggen?

Kiezen voor Gaele betekent nooit meer zelf te moeten wisselen van energieleverancier. Nooit meer te veel betalen op je energiefactuur.

Wie is Gaele en wat doen we?

Vergeet op zoek gaan naar goedkope gas en elektriciteit en eindeloos vergelijken. Gaele doet het voor jou! We nemen de discussie met je energieleverancier elke dag van je over, zodat jij altijd zeker bent van de juiste energieprijs. 

Laat de herfst jouw energiefactuur niet beïnvloeden!

We mochten de laatste dagen nog genieten van een Indian Summer, maar ondertussen is het wel herfst geworden. Wat betekent dat we naar kortere en frissere dagen gaan. Laat dit echter geen impact hebben op jouw energiefactuur. Met onderstaande tips wil Gaele jou alvast helpen om te besparen op jouw verlichting en verwarming.

Waarom kiest Gaele vandaag voor een variabel gas- en/of elektriciteitstarief?

De energiemarkt is een financiële markt. Kiezen tussen een vast of variabel energietarief kan een mooie besparing of een grote kost betekenen. Het komt er op aan voor jouw behoeftes en jouw profiel de juiste keuze op het juiste moment te maken.

Gaele's tips: vertrek op vakantie zonder zorgen!

Ga jij er toch even tussenuit deze zomer? Doe dit dan met een gerust hart, dankzij de energietips van Gaele!

Waarom registreren bij Gaele?

Zorgeloze leverancierswissel

Milieubewuste keuzes

Nooit meer stilzwijgend verlengd

Wist je dat …

Betaal niet teveel omdat het “makkelijker” is en laat het beheren aan ons over, zonder enige kosten! Schrijf je snel in:

Aanhef *